Štajerska turistična zveza

Partizanska c. 47

 t: 02 22 99 721
e: mb.turis.zveza@triera.net

O nas


Turistična ponudba je kot čipka, ki je sestavljena iz zank različnih velikosti, manjših in večjih, bolj umetelno izdelanih ali tistih preprostih z veliko človeške topline. Prav tako je tudi turistična ponudba sestavljena iz različnih storitev, različnih po vsebini, obsegu in kakovosti. Čimbolj skrbno so pripravljene in izvedene turistične storitve, čim bolj raznovrstna je ponudba, tem bolj se približuje cilju- zadovoljiti gosta.

Prav pri ustvarjanju mreže raznovrstne turistične ponudbe na geografsko zaokroženem območju so izjemnega pomena turistične društvene organizacije, ki s svojim poznavanjem
lokalnega okolja, navad in običajev prebivalcev z vso skrbnostjo, vztrajnostjo in predvsem ljubeznijo do turistične dejavnosti tkejo drobne povezovalne niti med t.i. velikimi ponudniki.
S takim delovanjem turistična društva, člani ŠTAJERSKE TURISTIČNE ZVEZE s svojim delovanjem izpopolnjujejo turistično ponudbo svojega kraja, odkrivajo skoraj pozabljene znamenitosti in običaje, ter s prireditvami poskrbijo, da je naša skupna turistična ponudba iz dneva v dan bolj privlačna za izletnike in druge obiskovalce.

Turistično ponudbo ŠTAJERSKE TURISTIČNE ZVEZE boste lahko preizkusili v
» živo » ali se o njej informirali na naših spletnih straneh.

DOBRODOŠLI !

Aktualno

11.09.2008

Nova spletna stran

Objavili smo novo spletno stran. Vabimo vas, da si jo ogledate.